Nie każdy lubi jeździć w góry latem, gdy z nieba leje się żar, karczmy z regionalnymi posiłkami są zapchane, a Tatry zamieniają się w prawdziwą autostradę turystów. Dla takich osób świetną alternatywą jest wypad w góry w weekend Bożego Ciała. To cztery (lub więcej) dni, w czasie których w naszym ośrodku oferujemy możliwość posłuchania kapeli góralskiej i skosztowania grillowanych potraw z karczmy regionalnej. Tatrzańskie szlaki są już otwarte, dlatego można wybrać się w góry, które jeszcze tchną przedwakacyjną ciszą.
CENA ZAWIERA
Zadzwoń zarezerwuj: +48 603 605 490, +48 603 511 877
Formularz rezerwacyjny
3 noce / 4 dni 08.06.2023 – 11.06.2023 |
||
Pokój 2 osobowy | ||
osoba dorosła | 540 PLN / osoba | |
dziecko 4 - 10 lat | 510 PLN / dziecko | |
Pokój 3 osobowy | ||
osoba dorosła | 540 PLN / osoba | |
dziecko 4 - 10 lat | 480 PLN / dziecko | |
Pokój 4 osobowy | ||
osoba dorosła | 480 PLN / osoba | |
dziecko 4 - 10 lat | 420 PLN / dziecko | |
Pokój 5 osobowy | ||
osoba dorosła | 480 PLN / osoba | |
dziecko 4 - 10 lat | 420 PLN / dziecko | |
Studio 4 osobowe | ||
osoba dorosła | 540 PLN / osoba | |
dziecko 4 - 10 lat | 490 PLN / dziecko | |
Studio 5 osobowe | ||
osoba dorosła | 540 PLN / osoba | |
dziecko 4 - 10 lat | 490 PLN / dziecko |
Dzieci do 4 lat 45 PLN / doba (śpi z rodzicami) pozostałe świadczenia w cenie
Łóżeczko dla dziecka w cenie 30 PLN / doba
Dopłata do pokoju z balkonem 15 PLN / doba
Pokoje ze skosami na 4 piętrze 10% zniżki
WYŻYWIENIE
Przykładowe menu - śniadanie:
posiłek gorący(parówki lub kiełbaski lub jajecznica), mleko, płatki, twarożek ze szczypiorkiem, jajko w majonezie, 3 rodzaje wędlin, ser żółty, serek topiony, pomidory, ogórek zielony, masło, dżem, pieczywo, herbata, kawa
Przykładowe menu - obiadokolacja:
zupa pomidorowa, pieczeń w sosie własnym, naleśniki z serem, ziemniaki, zestawy surówek, kompot, domowe ciasto, owoc
rosół z makaronem, udko z kurczaka, pierogi z jagodami, ziemniaki, zestawy surówek, kompot, galaretka z owocami, bita śmietaną, domowe ciasto
zupa grzybowa, filet z kurczaka, racuchy, ziemniaki, zestawy surówek, kompot, owoc, domowe ciasto
DODATKOWO W NASZYM OŚRODKU MOŻNA:
POSIADAMY WŁASNĄ WYPOŻYCZALNIE SPRZĘTU NARCIARSKIEGO i SNOWBORDU
ODLEGŁOŚCI:
DODATKOWE INFORMACJE
REZERWACJA
Prosimy o skorzystanie z formularza kontaktowego na naszej stronie w zakładce "Rezerwacja"
PŁATNOŚCI
DANE DO PRZELEWU
F.H.U. "Giewont" S.C.
Trebunia Anna, Trebunia Andrzej
ul. Budzowa 3b
34-531 Murzasichle
Nr rachunku: 74 1020 3466 0000 9002 0134 4795
W treści przelewu lub przekazu należy wpisać: imię i nazwisko osoby rezerwującej pobyt
Zadzwoń zarezerwuj: +48 603 605 490, +48 603 511 877
Formularz rezerwacyjny
« powrót do listy